28/2/15

Messi celebra el 27º aniversario de su pareja





El jugador azulgrana cuelga una foto en Instagram con Antonella Roccuzzo y su hijo, Thiago







Felicidad en casa de los Messi-Roccuzzo. Y no por el supuesto embarazo de la mujer del 'crack' argentino (ese es el rumor que lleva circulando con insistencia en la prensa rosa), sino por el aniversario de su mujer, Antonella, que cumple 27 años, los mismos que el futbolista.
Para compartir su dicha entre los más de 10 millones de seguidores en su cuenta de Instagram, el jugador azulgrana ha colgado una foto en la que aparecían su hijo, Thiago, de dos años (es clavado a su padre), su pareja y él mismo mirando a cámara con una cara de alegría, con el pie de foto: "Feliz cumple mi vida!!! Te amamos!!!". Son una familia unida (Messi y Roccuzzo se conocieron cuando eran niños). A principios de este mes, los tres disfrutaron de un día en la nieve en Andorra.
 


www.laprensamagazine.cat

27/2/15

Esquerra Castelldefels va presentar ahir el seu candidat a les eleccions municipals



A la Casa de la Cultura, Esquerra Republicana de Catalunya a Castelldefels va presentar ahir Antoni Casas com a candidat a l'alcaldia de la ciutat. 






L'acte va comptar amb la presència d'Anna Simó, Vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya i diputada d'ERC pel Baix Llobregat; i de Toni Comín, de l'associació Socialisme, Catalunya i Llibertat.
 







www.laprensamagazine.cat

Activitats 2 i 3 de març de les XXXI Jornades de les Dones- Castelldefels‏



https://dub127.mail.live.com/ol/clear.gifDilluns, 2 de març, a les 19 h
Benvinguda a càrrec de Santiago Barona, regidor d'Igualtat
     
les dones aquí i al món:
La Igualtat de Gènere al Pla de Barri de Vista Alegre, a càrrec de Joana Badell directora del Pla de Barris de Vista Alegre.
Inauguració de l’exposició: “Dones i economia: NOVES PERSPECTIVES
Les dones en l’economia mundial: pobres, discriminades, invisibles, violentades, a càrrec de   Iuren Aldecoa Villarroel, d’Ajuda en Acció i Noelia Bail Garcia, de Neuronit
Presentació Vídeo documental: “DONES DE VISTA ALEGRE              
Petit documental d’entrevistes i imatges que ens convida a conèixer com és el Barri de Vista Alegre a través d'una mirada femenina, a càrrec de Gemma Badia, Coordinadora del projecte Dones Va i Noelia Bail de l’Associació Neuronit de Castelldefels
Clausura a càrrec de Manuel Reyes, alcalde
Lloc: Centre Municipal Frederic Mompou


Dimarts, 3 de març, a les 12 h
SESSIÓ DE PROJECCIÓ DE LA V EDICIÓ DEL CONCURS DE CURTS NODAIGUAL
Presentació i projecció dels treballs presentats al V Concurs de curts d’igualtat i usos del temps NOdaIGUAL
En finalitzar l’acte hi haurà una votació per elegir Premi del Públic al Millor Curtmetratge

Lloc:  Teatre Plaza
Adreçat a l’alumnat de secundària i públic en general, fins a completar l’aforament de la sala.

Per accedir al programa complert de les jornades, cliqueu aquí 
 


www.laprensamagazine.cat

El PP envió datos falsos al Tribunal de Cuentas durante 12 años, según la publicación infolibre.es



  • El balance consolidado del partido reflejó entre 1997 y 2008 nombres de proveedores y cifras distintos a los de las contabilidades regionales
  • El partido dice que el "error", que afectó a numerosos apuntes, se produjo porque distintos proveedores tenían asignado el mismo número
  • Los abonos consignados en las cuentas andaluzas como "nómina diputados" quedaron camuflados tras el nombre de una pequeña editorial
  • Los pagos de Castilla y León a una empresa investigada por lograr contratos amañados del PP se asignaron a una distribuidora de ofimática
Fuente:
 


www.laprensamagazine.cat

Aquesta tarda es presenta a Castelldefels Unitat contra el feixisme. 20h a la Casa de la Cultura.


Un petit resum de: Què és Movem Castelldefels? 
Qui som? Per què ho fem? i Com proposem fer-ho? 


www.laprensamagazine.cat

26/2/15

"Operació Cacauet", aquest cap de setmana al Cicle de Cinema Infantil en Català

L'entrada per a qualsevol d'aquestes projeccions 
té un preu únic de 4 euros, 
que s'aplicarà a tothom 
sense necessitat de presentar 
cap val de descompte


Aquests dissabte 28 de febrer (16 h) i diumenge 1 de març (12 h) continua el Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels amb la projecció de la pel·lícula Operació Cacahuet als Yelmo Cines Castelldefels, del centre comercial Ànec Blau.

L'esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen donar el gran cop de la seva vida a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se'n, es veuen embrancats en l'atracament a un banc que planegen al seu torn uns gàngsters. Operació Cacauet és una divertida comèdia d'aventures per a tota la família.

Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l'Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions es van iniciar el passat mes de novembre i finalitzen al juny.


www.laprensamagazine.cat

Obertes les inscripcions per al IV Concurs de Nous Talents de Castelldefels




T'agrada cantar en solitari? Tens un grup de música? Arriba la quarta edició del Concurs de Nous Talents de Castelldefels







L'Ajuntament ha convocat la quarta edició del Concurs de Nous Talents musicals de Castelldefels, en el marc del programa de dinamització artística de la regidoria de Joventut.
La voluntat del concurs és promoure la iniciativa artística dels músics de Castelldefels i donar a conèixer la seva activitat i la seva obra. El concurs és obert a tots els estils musicals.
El certamen estableix dues categories: cantants solistes (versions amb música pregrabada) i grups de música (temes propis i música en directe)

Els premis segons la categoria són els següents:
Grups:
·                     1er premi: 500€ i tocar a la Fes-te Jove
·                     2n premi: 200€ i tocar a la Fes-te Jove
Solistes:
·                     1er premi: 100€ i actuar a l'estiu

Inscripcions
Els grups de música hauran d'enviar un e-mail a casaldejoves@castelldefels.org o presentar en un sobre tancat al punt d'informació:
·                     Una gravació en mp3  amb 2 cançons
·                     Un link o vídeo on se'ls pugui veure en directe (no es tindrà en compte la qualitat de la gravació)
·                     Un rider tècnic del grup
·                     Les dades personals dels participants: nom, edat, telèfon, adreça i DNI
Per als cantants solistes es farà un càsting el 28 de març a les 16 h al Casal de Joves. Per presentar-se hauran d'enviar un mail a casaldejoves@castelldefels.org o presencialment al Casal de Joves indicant nom, edat i telèfon.
Pots veure el vídeo de les actuacions guanyadores de la passada edició a CastelldefelsTV.org.
 

www.laprensamagazine.cat