17/8/16

Aquest vespre, música en viu, a la Terrassa – piscina de l’hotel Rey Don Jaime



Gaudir dels èxits de l’AMY WHINEHOUSE,
mentre sopem o prenem un aperitiu

Una nova ocasió per a gaudir plenament en vacances. Cada dimecres d’estiu, a les 20:00h y a les 22:00, a l’espectacular Terrassa – piscina de l’hotel Rey Don Jaime la música en viu hi es present. Cada dimecres es dedica a un tema, amb la seva música com a protagonista total.

Avui, acabada la Festa Major, saltaran pels aires les notes dels èxits de l’Amy Whinehose. Mentre prenem una cervesa, un aperitiu o bé sopem còmodament, escoltem les cançons més populars de la cantant de Southgate, al complir-se justament cinc anys de la seva mort (23 de juliol 2011), que en faran la vetllada molt més agradable.

El passat dimecres, la vetllada va estar dedicada als musicals de cine i varen ser molts els amants d’aquest gènere que varen arribar-se fins al Don Jaime i varen gaudir d’una espectacular vetllada gastronòmica i musical.

Una gran iniciativa del Grup Soteres. Cal tenir present que es pot gaudir del Menú del restaurant Torre Barona (el de l’hotel), servit a la Terrassa; també es poden prendre tot tipus de tapes, pizzes, amanides, hamburgueses, copes, còctels i refrescos… i tot axó envoltat de la millor música en directe.
Avui, dedicat als musical de cine.

Fotos de la vetllada del dimecres 10 d’agost.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario