30/9/11

La Policia Local de Castelldefels celebra avui, amb la ciutadania, el dia de Sant Miquel, el seu patró

Al llarg del matí hi haurà una jornada de portes obertes a la
prefectura de la Policia Local de Castelldefels i per la tarda es duran a terme reconeixements públics a ciutadans i a ciutadanes que han col·laborat amb la Policia Local i als diferents cossos de seguretat, a la plaça de l'Església

Tradicionalment, com cada any, la Policia Local de Castelldefels celebra demà divendres, el dia de Sant Miquel, el seu patró. I ho vol fer amb la ciutadania, explicant tots els serveis que presta a Castelldefels.

AL MATÍ: Per aquest motiu, al llarg del matí, des de les 10 a les 14 hores, hi haurà una jornada de portes obertes a la prefectura de la Policia Local (plaça Esperanto,4) per a totes aquelles persones interessades en visitar les seves instal·lacions. A més a més, es podrá visitar una exposició de panells informatius sobre les diverses activitats que realitzen les diferents forces de seguretat (Policia Local, Policia Nacional, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil).

PER LA TARDA: Entre les 18 i les 20 hores, les activitats es traslladaran a la plaça de l'Església on es podrà visitar l'exposició del parc mòbil de la Policia Local i dels altres cossos de seguretat. A continuació, es farà entrega de diverses plaques commemoratives a diferents ciutadans i ciutadanes que han col·laborat amb la Policia Local i a les forces i cossos de seguretat per a reconèixer la tasca que han dut a terme durant aquest any.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario