28/10/11

COMUNICAT DE PREMSA del PSC, sobre diferents temes que es van tractar en el ple municipal celebrat ahir

Publiquem aquesta NOTA DE PREMSA que ens fa arribar el PSC de Castelldefels, tal com l'hem rebuda.

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelldefels va votar en el ple celebrat ahir en contra de la proposta d’ordenances fiscals pel 2012 presentades i aprovades pel govern del PP i CiU perquè es tracta “d’una excusa per dur a terme fortes retallades en els serveis que es presten a la ciutadania”, ha assegurat el seu portaveu, Joan Sau. A més, Sau ha assenyalat que les mesures fiscals que vol emprendre el govern municipal “són molt populistes i fruït d’una gran irresponsabilitat”.

Altres raons que han motivat el vot contrari del Grup Municipal Socialista a la proposta d’ordenances fiscals són:

·         Són unes ordenances més pensades en clau ideològica i del 20N, que no pas en clau de gestió econòmica.

·         no recullen ni tant sols una proposta del PSC tant lògica com que es condicioni la rebaixa de l’IAE a que les empreses de nova instal·lació contractin a persones de Castelldefels.

·         Maltracten a les entitats culturals, socials, esportives i educatives de la nostra ciutat, ja que se’ls retiren determinades exempcions.

·         Creen la sensació de gran rebaixa fiscal, quan en realitat no és així: la majoria dels tributs es congelen i els que tenen alguna rebaixa és mínima i afecta a poca població.

·         I tot fa pensar que s’han precuinat fora de Castelldefels, a les seus centrals de PP i CiU.

Suport a la dinamització de l’economia de Castelldefels

D’altra banda, el Grup Municipal Socialista ha donat suport a l’aprovació de dos texts refosos corresponents al Pla d’Usos Comercials de la ciutat i, el segon, a la modificació  de les Normes Urbanístiques i de les Ordenances Metropolitanes d’Edificació. Aquestes dues iniciatives -que pretenen dinamitzar l’economia local, especialment el sector comercial- havien estat redactats i aprovats per l’equip de govern de l’anterior mandat, encapçalat pel PSC.

Per últim, s’ha interpel·lat al govern de la ciutat del PP-CiU pels següents motius:

·         ERO de Roca: quines actuacions s’han endegat per paliar els efectes d’aquest ERO en els treballadors i les trebalaldores de la nostra ciutat que es puguin veure afectats.

·         Manifestar el nostre malestar pel dèficit democràtic que posen de manifest alguns regidors i algunes regidores de l’actual equip de govern quan, per exemple, qüestionen la presència de l’ex-alcalde i actual portaveu socialista als actes institucionals o quan es convoca a l’oposició als actes sense pràcticament temps per anar-hi.

·         Lamentar el baix to amb que es va celebrar l’acte institucional de la commemoració de la mort del President Companys, que ni tant sols va comptar amb la presència de l’alcalde.

Castelldefels, 28 d’octubre de 2011


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario