31/10/11

El Castelldefels cau al camp del Rubí

El Vista Alegre es manté tercer en empatar amb el líder

Sort diversa per als equips de futbol de Tercera i Primera Catalana — Consulti la resta de resultats del cap de setmana amb participació d'equips de Castelldefels

Tercera Divisió Grup V
Partit per oblidar el del Castelldefels aquest diumenge 30 d'octubre al camp del Rubí, un partit marcat per la matinera lesió de Javi Rodríguez i l'expulsió d'Alberto García, totes dues circumstàncies ja al primer temps, que va acabar amb el marcador que imperaria al final, 3-0.
Al minut 25, amb empat a zero al marcador, la vermella per al central groc per unes mans a l'àrea jutjades amb rigor i el penal transformat pels vallesans va marcar el destí al qual s'encaminava el matx.
Amb aquesta derrota, el Castelldefels perd una posició a la taula: ara és tretzè, amb 13 punts, empatat amb la Muntanyesa i només tres punts per sobre del 18è, el Masnou, que en té 10. El liderat, que ocupa l'Espanyol B, amb 26 punts, és, ara per ara, molt lluny dels d'Antonio Escudero.
Podeu llegir la crònica completa del Rubí-Castelldefels al web del club groc, ww.uecastelldefels.es.

Primera Catalana Grup 2
Per la seva banda, a Can Vinader, la UD Vista Alegre va deixar escapar una bona oportunitat d'acostar-se al liderat, ja que guanyava al descans per 2-0 el líder, el Tàrrega, que va igualar el partit a la segona meitat. Al minut 79, però, el Vista tornava a somriure amb el 3-2, un marcador que, al minut 82 els visitants tornarien a igualar.
L'empat final (3-3) deixa el Vista Alegre on era, a la tercera posició de la taula, encara a cinc punts del Tàrrega, cinc de diferència que ara serien només dos si els blaus haguessin conservat una victòria que van tenir a la punta dels dits.

Divisió d'Honor Plata d'Handbol femení
Ensopegada de l'Esportiu Castelldefels a casa. L'equip groc va caure dissabte al pavelló de Can Vinader davant del BM Castelló per tres gols de diferència (22-25).

Resultats esportius del cap de setmana

Dissabte 22 d'octubre
Futbol
Marianao, 2 - Veterans Castelldefels, 3
Vélez, 2 - Can Roca, 2

Futbol sala
Joker's FS, 3 - Ripollet FS, 1
Sant Just FS, - CCR Castelldefels, 8 

Futbol sala femení
Masnou Interdinàmic, 1 – FSF Castelldefels, 1

Handbol femení
Esportiu Castelldefels, 22 - BM Castelló, 25

Diumenge 23 d'octubre
Futbol
San Antonio'66 "A", 2 - San Antonio'66 "C", 2
Rubí, 3 - UE Castelldefels, 0
UD Vista Alegre, 3 - Tàrrega, 3

Bàsquet
CB Pallejà - CB Castelldefels  


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario