8/12/11

PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR, PER AVUI

Dijous  8 de desembre


                     Tot el dia: Mercat de Nadal, a la plaça de l'Església

08.00 h Matinades pels carrers de Castelldefels, a càrrec dels Grallers de l'Agrupació de Cultura de Popular
10.15 h Cercavila a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Recorregut: sortida de l'avinguda Lluís Companys, c/ Pintor Serrasanta i arribada a la plaça de l'Església.
11.00 h  Missa solemne a l'església de Santa Maria
D'11.30 a 13.30 h 3r concurs d'estil i elegància de cotxes de cavalls Ciutat de Castelldefels, al Parc de la Muntanyeta. Organitzat per l'Ajuntament de Castelldefels i el Club d'Enganxes i Equitació de Catalunya.
12.00 h Processó pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels. Recorregut: Sortida de l'Església de Santa Maria, c/ Onze de Setembre,  c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l'Església. 
13.00 h Plantada de castells a la plaça de l'Església, amb la participació dels castellers  de Santa Coloma i castellers de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.
17.00 h El conte d'en Fumera, a la pl. de l'Església. En Fumera és un personatge enviat pels Reis Mags per controlar si es porten bé els nens.
17.30 h Concert coral al Teatre Plaza, a càrrec de la Coral del Baix Llobregat Anoia , la Coral Marinada de Castelldefels i la Coral Germanor. 
Entrada gratuïta. Recollida d'entrades a la taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat.
18.00 h Missa rociera a l'Església de Santa Maria amb el Coro Rociero Blanca Paloma.
18.00 h Espectacle de carrer Els pastors i l'ajudant dels Reis, a la pl. de l'Església
19.00 h Espectacle de carrer On va l'Estel?, a la pl. de l'Església
20.00 h Cercavila nadalenca, a la pl. de l'Església
20.30 h Cantada d'havaneres, amb el grup d'havaneres Xaloc, i rom cremat  al Teatre Plaza. Entrada gratuïta. Cal recollir l'entrada a la taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario