28/3/12

Convergència i Unió assegura el finançament de les escoles bressol de Castelldefels

NOTA DE PREMSA
que ens fa arribar CiU de Castelldefels
i que reproduïm tal qual ens ha arribat

El finançament de les escoles bressol de la nostra ciutat i l’Escola Municipal de Dansa tenen garantida la subvenció per part de la Generalitat de Catalunya. El conveni signat amb l’Ajuntament (15/11/2011) per al sosteniment de les llars d’infants municipals assegura el finançament una vegada justificat l’objecte de la subvenció. Pel que fa a l’Escola Municipal de Dansa també té un conveni signat amb l’Ajuntament. Aquests convenis estableixen el curs 2010-2011 ja que no estaven pagats, i es mantenen. El finançament queda garantit per la moció aprovada al Ple del mes de gener al Parlament de Catalunya en el marc dels acords sobre els pressupostos generals pactats per la Generalitat de Catalunya per a l’any 2012.

En referència a la construcció del quart institut de Castelldefels, les obres són prioritàries i urgents en la planificació de construccions escolars del Departament d’Ensenyament i, en el marc dels pressupostos generals, en l’apartat de Finançaments Específics, el Govern s’ha compromès a dur a terme la seva construcció. Aquest nou institut està programat com un 3/2 (3 línies d’ESO i 2 línies de batxillerat), que caldrà construir en dues fases.
La proposta de ressolució que va presentar el PSC el passat 22 de març, en què insta a la Generalitat a mantenir el finançament de les escoles bressol de Castelldefels, arriba tard i, a més, tot el que s’hi demana està superat sobradament pels acords i les intencions de l’actual Govern de la Generalitat.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario