26/3/12

La regidora d’Esports de CiU, Anna Maria Pérez, ha tingut una persona treballant en el Patronat Municipal d’Esports sense contracte, que cobrarà 21.000€ per cinc mesos de feina

NOTA DE PREMSA QUE ENS FA ARRIBAR EL PSC - CASTELLDEFELS

La presidenta del Patronat Municipal d’Esports de Castelldefels, Anna Maria Pérez (CiU) ha mantingut una persona treballant per aquest Patronat sense contracte. Aquesta irregularitat s’ha mantingut durant més d’un mes i ha estat revelada després que el PSC demanés insistentment en el ple de l’Ajuntament la situació d’aquesta persona.

El 25 de novembre de 2011 el PSC va presentar una instància al registre municipal per saber perquè Joan Rubio Molero tenia a la seva disposició un despatx, telèfon i adreça de correu electrònic a l’Ajuntament si no havia estat contractada. La sol·licitud d‘aquesta informació es va reiterar en successius plens municipals en els quals la presidenta del Patronat Municipal d’Esports i primera tinenta d’alcalde responia que es tractava d’una empresa que havia estat contractada.

I efectivament el senyor Rubio Molero, com a responsable d’aquesta empresa va ser contractat, però bastant després que el PSC preguntés per la seva situació per primera vegada. La data que figura en el contracte és del 22 de desembre, un més després que el PSC presentés la instància. Joan Rubio Molero cobrarà més de 21.000 € per cinc mesos de feina.

El PSC ha denunciat l’actitud d’Anna Pérez que “mentre amb una mà s’erigeix com a espadatxina de la legalitat i la transparència, amb l’altra mà comet flagrants irregularitats laborals”.







www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario