23/4/12



Avui a les quatre de la tarda, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, la nova Biblioteca Central de Castelldefels obre les seves les portes per primera vegada. El centre del carrer Bisbe Urquinaona, de nova construcció, representa una nova etapa per a la vida cultural de Castelldefels. Després del trasllat de tot el fons documental des de la seva antiga ubicació, la nova biblioteca està preparada per acollir els usuaris, dotada ja del mobiliari i els recursos audiovisuals i informàtics.

Segons l'alcalde de Castelldefels, la Biblioteca Central es convertirà en el pulmó cultural de la ciutat i suposa una veritable transformació respecte a l'antiga. El nou equipament ofereix una multitud de serveis per a tots els públics.”

Un nou i modern edifici que aporta molts avantatges. L'equipament representa un salt qualitatiu, ja que l'antiga tenia 900 m2 i la nova en té 4.031. S’ha doblat el fons documental, que passa de 28.000 a 55.000 exemplars.
L'edifici compta amb una sala multimèdia d'autoaprenentatge,sales de lectura i estudi.
L'horari d'obertura s'amplia: de 46 hores setmanals es passa a 50. A més, la nova biblioteca comptarà amb bústia per al retorn oberta les 24 hores. El nou equipament serà un autèntic pol d'atracció per a la ciutat. Generarà molta activitat cultural al seu voltant.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario