30/4/12

Ajuntament i Generalitat treballen en la creació d'una zona multiesportiva a la platja


La primera tinenta d'alcalde i regidora d'Esports, Anna M. Pérez (CiU), s'ha reunit amb el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, per tractar diversos projectes del Patronat Municipal d'Esports entre ells la legalització del kitesurf durant tot l'any



La primera tinenta d'alcalde i regidora d'Esports, Anna M. Pérez (CiU) s'ha reunit aquesta setmana amb Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, per exposar-li els projectes en què s'està treballant des del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Castelldefels, i que han de quedar enllestits durant les pròximes setmanes.
El primer tema que es va tractar va ser la construcció de la Zona Multiesportiva a la platja de Castelldefels (entre els carrers 9 i 11), un dels projectes més importants que l'Àrea municipal d'Esports està impulsant i que comportarà una significativa revalorització de l'espai marítim del municipi. L'altra tema que es va plantejar va ser la feina que s'està fent per a la legalització del kitesurf durant tot l'any a la platja de Castelldefels.
El secretari general de l'Esport va mostrar tot el seu suport als projectes i va augurar que Castelldefels es consolidarà com a platja de referència en esports marítims, tant d'aigua com de sorra.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario