28/6/12

Des del 2 de juliol, Castelldefels estarà connectat per la nit amb l’aeroport, amb l’autobús nocturn N16



 El grup Baixbus, operador del servei d'autobusos a Castelldefels i comarca, ha anunciat la modificació del recorregut d'aquesta línia que, entre les 23 i les 4:40 h, uneix el barri de Bellamar amb Barcelona — Per als usuaris de Castelldefels, la novetat significa tenir un bus a l'aeroport totes les nits de l'any, amb un interval de pas de vint minuts
A partir del 2 de juliol, la línia d'autobús nocturn que uneix Castelldefels amb Barcelona totes les nits de l'any tindrà parada a la terminal T2 de l'aeroport del Prat. La ciutat quedarà així connectada amb l'aeròdrom per un autobús que, des de les 23 fins a les 4:40 h, surt del barri de Bellamar, recorre el passeig Marítim i arriba al centre de Castelldefels, a l'avinguda Constitució i la plaça de l'Estació, després de transcórrer per l'avinguda de la Pineda.
Una vegada a l'aeroport, els usuaris que hagin d'utilitzar la terminal T1 hi podran arribar canviant d'autobús, gràcies al sistema de bus llançadora gratuït que connecta les dues terminals.
Fins al moment present, la línia N16 travessava el casc urbà del Prat de Llobregat abans d'enfilar cap a l'Hospitalet i arribar a la plaça de Catalunya de Barcelona per la Gran Via. Així doncs, la principal novetat del canvi en el servei rau en el fet que, a partir del 2 de juliol, s'afegeixen quatre parades a l'aeroport: Terminal de Mercaderies, i T2 A, B i C.
En aquesta data també experimenta canvis en el trajecte la línia N17, que uneix la plaça de Catalunya de Barcelona amb l'aeroport del Prat, després de recórrer la Gran Via, l'Hospitalet i el centre del Prat de Llobregat.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario