31/8/12

La UEFA proclama ANDRES INIESTA ‘millor jugador d’Europa 2012’

Andrés Iniesta rep del president de la UEFA, Michel Platini,
el trofeu que l’acredita com a millor jugador europeu 

Es tracta del segon triomf consecutiu per a un jugador del Barça després 
del que va aconseguir Leo Messi l'any passat, en la primera edició del premi

En el marc del Fòrum Grimaldi de Mònaco, Andrés Iniesta ha estat proclamat Millor Jugador d'Europa de la UEFA de la temporada 2011-12.
Es tracta del segon triomf consecutiu per a un jugador del Barça després del que va aconseguir Leo Messi l'any passat, en la primera edició del premi. El migcampista del Barça ha compartit el podi amb el madridista Cristiano Ronaldo i l'altre representant culé, Leo Messi. Iniesta ha sumat 19 vots, mentre que Messi i Cristiano han quedat empatats amb 17 vots.
El jugador del Barcelona va dedicar el premi als seus companys d'equip i de selecció. "Vull compartir aquest premi amb Leo, el meu company, i la resta de companys d'equip i de selecció perquè sense ells el premi no té sentit", va dir el fenomen de Fuentalbilla.
Per a l'assignació del Premi, que va néixer en 2011 per iniciativa del President de la UEFA, Michel Platini, 53 periodistes esportius en representació de cadascuna de les 53 federacions membres de la UEFA van votar en directe mitjançant un sistema electrònic.

El Barça evita als 'cocos' en el sorteig de Champions
En el sorteig de la fase de grups de la Champions League 2012-2013 el Barça ha quedat aparellat amb Benfica, Spartak de Moscou i Celtic en el Grup G. El Reial Madrid, per la seva banda, s’enfrontarà a tres campions de les seves respetives lligues, Ajax, Manchester City i Borussia Dortmund.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario