28/9/12

Demà les pluges seran generals a Catalunya des de primera hora i podran acumular més de 50 litres en alguns indrets




Una tongada de pluges regarà totes les comarques i deixarà quantitats de precipitació abundants. A Catalunya el dia està insegur, però no serà ben bé fins a la matinada que les pluges començaran a guanyar força.
                                  
Demà dissabte, des de primera hora, a Catalunya les precipitacions seran generals, continuades i abundants, com a mínim, fins al migdia.
Tot fa pensar que a pocs indrets cauran menys de 10 litres, i que en algunes comarques prelitorals i de la Catalunya Central se superaran els 50 al final de la jornada.
A la tarda els xàfecs aniran a menys, seran més febles i irregulars, però durant la nit encara podria ploure en alguns punts del Pirineu, de la Catalunya Central i a les comarques de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Diumenge el temps millorarà, en conjunt farà més fresca i hi haurà més clarianes, però avui els mapes del temps preveuen que la borrasca es pot quedar ancorada a la Costa Central i, en general, a les comarques de Barcelona unes quantes hores més. Aquí el diumenge encara seria insegur, fins i tot amb alguns xàfecs sobtats. Diumenge també plourà a les Illes. Les pluges no tindran continuïtat la setmana que ve.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió detallada per al vostre municipi.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario