28/9/12

El PSC denuncia la situació d’inestabilitat del govern de l’Ajuntament Castelldefels




NOTA DE PREMSA
que publiquem tal i com ens ha arribat

El PSC denuncia que la decissió de l'alcalde del PP de cesar i retirar-li les seves atribucions a Anna Pérez, fins ara lider del grup municipal de CiU i primera tinent d'alcalde, torna a posar l'Ajuntament de Castelldefels en una situació d'inestabilitat absolutament contraproduent en les circumstàncies que el país esta travessant.
El portaveu del Grup municipal Socialista, Joan Sau, assenyala que la nova remodelació del govern municipal suposa afegir més problemes "justament en aquests moments en què es necessiten governs fots, sòl·lids i amb capacitat de lideratge". Sau considera que l'enèsima remodelació del goverm municipal des que PP i CiU van pactar al setembre de 2011, posa de manifest "una absoluta falta de rigor i seriositat per part de l'alcalde".
En només un any, l'alcalde del PP ha dut a terme nombrosos canvis de govern, la qual cosa ha provocat una paràlisi de la maquinària municipal. Hi ha àrees com ara Cultura, Promoció Econòmica o Festes que sumen ja tres regidors diferents. El cas més paradigmàtic d'aquest desgavell es troba en el cas del regidor de CiU a qui l’alcalde va cesar, va tornar a nomenar i finalment va cesar de nou. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario