17/9/12

Les Jornades Joves continuen amb diverses propostes culturals, lúdiques i esportives




Les Jornades tenen lloc del 14 al 21 de setembre 
a diversos espais de la ciutat


Les Jornades Joves integren tot un seguit de propostes 
per fomentar l'oci alternatiu entre la joventut del municipi

Amb l’arribada del curs escolar tornen a Castelldefels, per tercera vegada, les Jornades Joves, tot un seguit de propostes per fomentar l'oci alternatiu que aquest any arriben a la seva tercera edició.

La terrassa del Casal de Joves va acollir el passat divendres la inauguració oficial de les III Jornades Joves. L'acte d'inauguració va comptar amb diverses exhibicions de ball a càrrec del grup de Streetdance i les Q Ladies, del club i escola de teatre musical TodoporqueRías; el sorteig de 2 places per als tallers del Joci Jove; i la mostra de grups de música locals amb Estamos en ElloIron DeathHagenWhite Hole i Radiocram.

L'activitat continuava dissabte amb una doble proposta: d'una banda, una Mostra de Jocs de Taula a la plaça de l'Església amb els joves de El Castell Negre, que van preparar un munt de jocs poc coneguts però molt interessants i divertits; de l'altra, el desenvolupament de la IV Jornada Urbana aquest any a la plaça de les Palmeres amb exhibicions de breakdance, graffiti, freestyle i festival hip hop amb els concerts deBombo'n BarnaLa TramaPiro i Jostler, i Bano.

Organitzat per l'Agrupament Escolta Grimpamons, el diumenge va tenir lloc una gran batalla de paintball per a tota la població. El bosc de la Muntanyeta es va transformar en un espai de batalla innòcua entre grocs i blaus.

Les Jornades continuen el dia 18 de setembre (17.30 h) a la plaça de l'Església amb l'activitat “Fem cultura, fem poble”, una oportunitat per tastar les diferents manifestacions culturals de la tradició catalana: castells, ball de bastons, cintes, panderetes, escoltar els bombos amb el correfoc... La proposta está organitzada per l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.
El dia 19 (17 h)es disputarà un torneig de futbol virtual (FIFA 2011) al Cibercast, mentre que el dia 20 (18 h) serà tota una jornada dedicada al patinatge ambSkate4Live a la plaça davant de la Biblioteca Central. Finalment, les Jornades Joves es tanquen el divendres 21 (19 h)amb un concurs de FUROR a la plaça de l'Església organitzat per la Xarxa de Músics de Castelldefels
Les activitats que integren les Jornades Joves són organitzades per diferents entitats juvenils de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut. La finalitat de les Jornades és plantejar al jovent l'existència de diferents possibilitats per gaudir d'un oci alternatiu a través de l'esport i de la cultura amb activitats pensades per i per a ell.
+ IMATGES: Fotogaleria III Jornades Joves (clicar)


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario