17/9/12

L’escriptora de Castelldefels Mónica López Suárez guanya el ‘II CONCURS DE RELATS CURTS XECC 2012’



Mònica López (esquerra) es fa amb el primer premi
del concurs internacional de Relats Curts de XECC
 

Divendres passat, 14 de setembre, a la Biblioteca Central de Castelldefels es va fer públic la fallada del jurat professional del II CONCURS DE RELATS CURTS XECC 2012, així com els relats més votats a internet.

La cerimònia va ser retransmesa en directe per Castelldefels TV i la van seguir més de 80 escriptors participants de tot el món.

El certamen s'ha caracteritzat pel seu àmbit internacional ja que s'han presentat 247 relats dels quals 107 van ser enviats des de tots els continents. La temàtica del concurs era lliure i admetia textos tant en català com a castellà.

El relat guanyador va resultar ser d'una escriptora de Castelldefels, que ja va ser finalista en el certamen anterior, Mónica López Suárez amb el relat “Un Cúmul de Circumstàncies”.
El segon millor relat va ser “ARTURO”, de l'autor Rafael Novoa ( pseudònim Julian Sorel) resident a Gijón.
El tercer millor relat va ser “La curiositat”, de Daniel Escriche, escriptor de Barcelona que també va participar l'any anterior.

RELATS FINALISTES EN CATALÀ
Els relats finalista escrits en català van ser els següents:

- EL MITE DE LIMPOSSIBLE, POL BECKMAN. BARCELONA
- VIATGE SI BEMOLL. IVAN PARRA FERNÁNDEZ. BORRIANA-CASTELLÓ
- VIATGE D’UNA FULLA, ÀNGELS QUERALT PUJOL. CASTELLDEFELS

En la cerimònia es va presentar el portal www.todosleemos.com on es van votar els relats i en el qual es podran llegir i descarregar gratuïtament els ebooks dels relats finalistes


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario