26/10/12

NOTA DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT SOBRE LA REBAIXA DE D’EL LLOGUER DELS PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL DEL CARRER GENERAL PALAFOX



 L'Ajuntament de Castelldefels va aprovar, en l'últim 
ple municipal del 25 d'octubre, el reglament definitiu 
d'accés als 135 pisos d'habitatge protegit del carrer 
General Palafox, que rebaixa el preu del lloguer i 
els ingressos mínims exigits per accedir-hi.

El consistori, tenint en compte que la situació del mercat immobiliari ha empitjorat des de la primera aprovació de les bases el 2010, i en constatar que no hi ha hagut prou persones que complissin els requisits exigits inicialment per accedir a les 135 habitatges de lloguer de protecció oficial del carrer General Palafox, ha rebaixat els imports del lloguer i els ingressos mínims exigits per accedir-hi. L'alcalde, Manuel Reyes, ha assenyalat que "la difícil situació de crisi que estan vivint les famílies ens obliga a prendre aquesta decisió. L'Ajuntament renunciarà a una part del cànon anual que ha de percebre per l'empresa adjudicatària perquè els pisos siguin més barats i els joves i majors de la nostra ciutat es puguin beneficiar d'ells ".

Preus del lloguer:
Pisos de 1 habitació: 370 euros mensuals (abans, 436,70 euros).
Pisos de 2 habitacions: 496 euros mensuals (abans, 556,31 euros).
Pisos de 3 habitacions: 615 euros mensuals (abans, 618,88 euros).

Ingressos mínims de la família exigits per accedir als pisos:
Pisos de 1 habitació: 12.000 euros anuals (abans, 19.000 euros).
Pisos de 2 habitacions: 18.000 euros anuals (abans, 26.000 euros).
Pisos de 3 habitacions: 24.000 euros mensuals (abans, 30.000 euros).

En el cas dels pisos dirigits a famílies d'exclusió social, el mínim d'ingressos requerits és de 6.000 euros, i el preu dels pisos de 2 habitacions, de 400 euros.

També s'ha flexibilitzat la condició inicial referida a l'empadronament. Ara podran accedir als pisos aquelles persones que, encara que no hagin estat empadronades a Castelldefels en els últims 3 anys, puguin acreditar que sí que han estat empadronades a Castelldefels un mínim de 20 anys.

Les bases aprovades també destinen els locals dels baixos dels edificis a un equipament per al barri dedicat a la formació, la recerca de feina i l'accés a la cultura per a joves i gent gran.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario