30/11/12

La Diputació lliura a l'Ajuntament el projecte per fer una nova fase de restauració del Castell de Castelldefels



El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge ha lliurat avui a l'alcalde de Castelldefels el projecte de la quarta fase de restauració del Castell de Castelldefels que ha redactat la Diputació de Barcelona.

Aquest nou projecte contempla totes les obres i les instal · lacions necessàries per al condicionament del nucli de l'escala i de l'espai sota la coberta situats al sector de llevant del Castell.

El projecte inclou la restauració del gran espai situat sobre la Sala Institucional, al lloc ocupat per les antigues golfes sense accés abans de la construcció del nou forjat. Aquest espai tindrà el caràcter de sala polivalent per a la realització d'activitats públiques de caràcter sociocultural. A més del condicionament d'aquest espai es preveu executar les obres de finalització de la nova escala situada a la torre de llevant que, juntament amb la ja existent, haurà de permetre l'accés i la correcta evacuació d'aquest i de la resta d'espais previstos en futures actuacions al Castell.

El cost total de les obres incloses en aquesta nova fase ascendeix
a un total de 560.000 euros i la seva execució suposarà un avanç
qualitatiu I quantitatiu important amb vista a la finalització de la restauración interior del Castell.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario