21/1/13

Ahir diumenge 20 de gener, els Castellers de Castelldefels van actuar a Begues, on celebraven la seva Festa Major d’Hivern.



Tot i que no començarem els assaigs fins al mes de març, quan els nostres companys de Begues ens van demanar  si podíem pujar a fer pilars i algun castell, no varem poder dir que no. El Encantats de Begues, una colla nova que molt aviat es batejarà, i de la qual en som una de les colles padrines, ens van ajudar, i molt, durant tota la temporada passada, i ara ens tocava a nosaltres tornar-los el favor, tot i que, per nosaltres, fer castells no és cap esforç, ben al contrari!
L’actuació va començar al volts del migdia davant l’església, amb dos pilars de 4 de benvinguda simultanis de les dues colles. A continuació, varem descarregar el primer 3 de 6 de la temporada. Després es va fer la cercavila, amb les dues colles castelleres al capdavant, seguides dels grallers de Castelldefels i Begues i els gegants i capgrossos de Begues. Durant la cercavila, que va acabar davant de l’Ajuntament, totes dues colles varem aixecar pilars de 4. Ja a l’Ajuntament, varem descarregar el primer 4 de 6 de la temporada i, per acabar, totes dues colles varem descarregar dos pilars de 4 simultanis de comiat.
Un dia important per a la nostra colla, que ha fet història perquè ha estat la primera en descarregar castells a Begues. Important, també, perquè amb poques camises, un sol assaig, i algun quilo de més per culpa dels àpats nadalencs, hem descarregat dos castells de 6 amb solvència, i això vol dir que anem per bon camí per aconseguir els nostre objectiu per aquesta temporada: consolidar els castells de 7.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario