18/1/13

Leo Messi signa al llibre d'honor de l'Ajuntament de Castelldefels


El futbolista del Barça, veí de Castelldefels, qui recentment ha polvoritzat tots el rècords al rebre per quarta vegada consecutiva el baló d'or i fer 91 gols en 69 partits, ha estat rebut a la casa consistorial per l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor municipal d'Esports, Francesc Xavier Amate i el vicepresident del Patronat Municipal d'Esports, Marc Soler.

Lionel Messi, qui va camí d'esdevenir una llegenda del futbol mundial, ha estat felicitat pels edils pels seus darrers èxits esportius i posteriorment ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha lliurat també a l'astre blaugrana un llibre il·lustrat sobre la ciutat. En el decurs d'aquesta recepció institucional, Reyes ha explicat a Messi els esdeveniments esportius que acollirà enguany Castelldefels amb motiu de la seva designació com a Ciutat Europea de l'Esport, Ciutat Catalana del Bàsquet i final d'etapa a la Vuelta Ciclista a Espanya 2013.

Per la seva banda, Messi ha mostrat interès a col·laborar, des de la seva Fundació, amb l'Ajuntament de Castelldefels en diversos projectes de futur per a la ciutat
  www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario