25/3/13

CiU s’ha begut l’enteniment?



 “CiU encara manté alcaldes del PP com Garcia Albiol 
a Badalona, i per contra, presenta mocions de censura 
contra un alcalde independentista, valent i coherent, 
com Jordi Fornas” –diu Uriel Bertran, de SI.

Nota de premsa de SI 
(Solidaritat Catalana per la Independencia)

ES CONVOCA UNA CONCENTRACIÓ A GALLIFA 
EL 30 DE MARÇ EN SUPORT DE JORDI FORNAS 
I PER DENUNCIAR LA MOCIÓ DE CENSURA DE CIU

Ho han anunciat avui en roda de premsa el mateix alcalde Jordi Fornas, Uriel Bertran, Secretari General de SI, i Santiago Espot, president de Catalunya Acció.

Després de conèixer-se la moció de censura que va presentar el grup municipal de CiU de Gallifa el proppassat 18 de març, avui, Jordi Fornas, Uriel Bertran i Santiago Espot, han fet una crida a concentrar-se el proper dissabte 30 de març a les 11:30h a l’Ajuntament de Gallifa, per donar suport a l’alcalde Jordi Fornas. La concentració coincidirà amb el debat de la moció de censura que pretén treure Fornas de l’alcaldia.

El text de la moció va ser presentat pels regidors de CiU el proppassat 18 de març a la Secretària de l’Ajuntament de Gallifa i esgrimeix “enrocaments en qüestions de política nacional” com a motiu per prendre l’alcaldia a Jordi Fornas. CiU no perdona a l’actual batlle de Gallifa haver-se enfrontat a la Delegada del Govern espanyol Llanos de Luna amb motiu de la llei de banderes ni haver portat, i fet aprovar, a darrera Assemblea General de l’AMI, la proposta que tots els municipis integrats en aquesta associació paguin els seus impostos a la Agència Tributaria Catalana.

Uriel Bertran ha considerat, així mateix, paradoxal que “CiU encara mantingui alcaldes del PP com Garcia Albiol a Badalona, i per contra, presenti mocions de censura contra un alcalde independentista, valent i coherent, com Jordi Fornas”. De la seva part, Santiago Espot, ha manifestat que si guanya CiU la moció de censura “guanya Llanos de Luna”.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario