27/3/13

Les Mamzelles (envàs on vas) van al teatre

El grup protagonitza ‘My Sweet Country’, un musical en castellà 
sobre tres joves que es prostitueixen per aconseguir fama i diners

The Mamzelles sempre han fet de la barreja de disciplines el seuleitmotiv. La banda, amb la seva proposta a mig camí entre el pop i el cabaret, va fer el seu primer tast amb la popularitat en guanyar el premi joventut del concurs Sona9, el 2011. Després vindria el cèlebre anunci de ‘l’envàs on vas?’, que va servir per demostrar que pel tercet format per Paula Ribó, Bàrbara Mestanza i Paula Malia, la interpretació no era res nou ni aliè. Ara, amb l'estrena del musical 'My Sweet Country', ho demostren una altra vegada.

L’obra és un musical en castellà en el qual les tres joves esdevenen prostitutes de luxe per fer diners i escapar d’una realitat que no els agrada. Mitjançant les cançons narren les seves experiències i com, per exemple, la relació d’una d’elles amb un polític fa que s’assabenti d’escandalosos secrets d’Estat.

El repretori de l’obra, que s’interpreta al Teatre Poliorama de Barcelona, ha sigut escrit per les pròpies Mamzelles amb la col·laboració del director de l’obra, Àlex Mañas.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario