26/4/13

El PSC demana a l’alcalde de Castelldefels que posi fi al descontrol en el goverm municipal i treballi per millorar la situació econòmica a la ciutat



   Nota de premsa del PSC-CASTELLDEFELS


El Grup Socialista denuncia que l’equip del govern dedica la major part de les seves energies a les seves disputes en comptes de solucionar els problemes de la ciutadania

Gairebé dos anys després del pacte de govern entre PP i CiU a Castelldefels i mentre les conseqüències de la crisi econòmica s’accentuen, les disputes i desavinences entre els seus membres consumeixen la major part de les energies del goverm municipal. Per aquesta raó, el portaveu del Grup municipal Socialista, Joan Sau, ha instat a l’alcalde perquè posi fi a aquesta situació “i es posin a treballar en el que realment importa; millorar la situació dels ciutadans i les ciutadanes de Castelldefels, sobretot des les persones i les famílies que ho estan passant pitjor per culpa de la crisi”.

L’últim episodi d’aquesta situació ha estat  el passi a l’oposició de dos regidors de CiU que fins ara formaven part del govern. Això ha provocat una situació insòlita: tres membres del grup de CiU formen part del govern municipal i dos estan a l’oposició. Per això, Sau ha demanat a l’alcalde, que és qui lidera des de fa dos anys tots aquests desgavells, que expliqui quina és la composició de l’actual equip de govern, “perquè quan ens trobem  regidors pels passadissos,, saber si ens hem d’adreçar com a govern, com oposició, com a oposició i govern alhora o com a què”.

Mentre s’enquista aquesta situació institucional de desavinences -que comporta una paralització de l’Ajuntament-, la situació econòmica no deixa d’empitjorar. El nombre de persones aturades augmenta i cada vegada hi ha més comerços tancats. Per això, el PSC considera que Castelldefels no es mereix un govern municipal que està més pendent de defensar els seus interesos de partit que els interessos generals de la ciutadania.

Suport en el ple municipal al sistema d’immersió lingüística
D’altra banda, el Grup Socialista s’ha pronunciat una vegada més en el ple municipal a favor del model d’immersió lingüstica a l’escola, que ha demostrat sobradament el seu èxit, que garanteix la convivència i la igualtat d’oportunitats a l’escola, que avala el coneixement de les dues llengues, que és pedagògicament sostenible, jurídicament viable i socialment acceptat.  Sau ha assenyalat que “cada vegada està més clar que estem davant d’un problema polític i no educatiu. Només la insensatesa, el desconeixement o la mala fe, o les tres coses alhora podem posar en qüestió aquest model”.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario