29/4/13

Expectació pel retorn d'Antoni Bassas a TV3



Presentarà un informatiu d'autor a TV3 
que farà la competència a Josep Cuní.

Diputats de CDC i d'ERC mostraven un visible malestar cap al tracte que consideren contrari a la independència i a la consulta en els mitjans del grup Godó.

Hi havia al Parlament expectació pel pròxim retorn d'Antoni Bassas. Fara un informatiu d'autor als vespres per TV3, en competència directa amb el programa 8aldia de Josep Cuní, que s'ha anat consolidant en els darrers mesos. Tot i que Bassas portarà al seu aire el programa, que podria començar al mes de setembre, és evident que tindrà un plantejament respecte al procés sobiranista més favorable que no pas el de Cuní.

Destacats diputats de CDC i d'ERC mostraven un visible malestar cap al tracte que consideren contrari a la independència i a la consulta en els mitjans del grup Godó, i no dubtaven a fer-ho públic davant de periodistes d'aquesta empresa. Es queixaven que es tracta amb animadversió el procés sobiranista, en un intent de frenar-lo. En aquest ambient periodístic un punt enrarit, la pròxima entrada de Bassas en l'escena televisiva promet una tardor apassionant en el terreny audiovisual.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario