30/5/13

Antoni de la Rosa i Torelló relleva Pere Bonet i Ferrer com a president de la Confraria del Cava

De la Rosa, de 44 anys, 
era fins ara vicepresident de l’entitat

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha confirmat aquesta setmana el relleu al capdavant de l’entitat. Antoni de la Rosa, de Caves Torelló, substituirà Pere Bonet, director de Comunicació de Freixenet, com a president de l’entitat, després que Bonet hagi presentat la seva renúncia al càrrec per optar a la presidència del Consell regulador.

El substitut natural de Pere Bonet en el càrrec era Antoni de la Rosa, que fins ara ostentava la vicepresidència de l’entitat.  Bonet ha estat president de la Confraria del Cava els darrers 8 anys i deixa com a llegat la consolidació de la Setmana del Cava, i l’obertura de la Confraria a l’exterior amb les investidures internacionals que s’han fet als Estats Units (Nova York i Los Angeles), al Japó (Tòquio o Osaka) i Brasil (Rio de Janeiro i Sao Paulo).

La vinculació d’Antoni de la Rosal amb l’entitat ve de molt llarg, des que va ser investit com a Jove Confrare, als 19 anys, pels Joves Confrares. Des de fa set anys és membre de la junta directiva de la Confraria del Cava, on ha estat responsable i Mestre de Cerimònies i, darrerament, vicepresident.

Currículum
Antoni de la Rosa té actualment 44 anys, està casat i és pare de tres fills. Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona, es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1994. Juntament amb el seu germà, Paco de la Rosa, codirigeix el celler que presideix la seva mare, Ernestina Torelló.


S’ha especialitzat en màrqueting vitivinícola, duent a terme diferents tasques en el terreny comercial, primer com a responsable de ‘retail’ nacional i progressivament enfocant el negoci cap a l’exportació als mercats de la UE. Aquesta feina l’ha compaginat amb la millora de la presentació dels vins i caves, la comunicació amb el mercat i els esdeveniments internacionals.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario