30/8/13

Les Nits d'Estiu Entre Palmeres proposen dissabte ball country i l'actuació de Cebra de Paso



El programa de les Nit d'Estiu a la plaça de les Palmeres ha ofert aquest estiu actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals les nits dels caps de setmana al cor de la nostra platja
Després de l'èxit dels dos anys anteriors i de les vetllades viscudes aquest estiu, aquest últim dissabte d'agost, dia 31, arriba una nova nit d'espectacles a la plaça de les Palmeres, al cor de la nostra platja.
La proposta d'aquest 31 d'agost és doble: ball country i música pop. A les 21 h, l'escola Country Line Dance ofereix una classe oberta a tothom d'aquest gènere del ball que, per la seva simplicitat i dinamisme, té un gran poder de convocatòria, ja que fomenta la participació.
Després serà el torn del grup de pop de Castelldefels Cebra de Paso, que presentarà les cançons dels seu àlbum de debut, titulat “Al otro lado”. Aquí es pot veure el vídeoclip oficial del single “A todas o a ninguna”.

Les Nits d'Estiu entre Palmeres, que viuen ara les últimes dates d'aquesta tercera edició, és una iniciativa cultural nascuda amb l'objectiu de dinamitzar les nits estivals a la zona de la platja de Castelldefels.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario