1/8/13

Mònica Terribas dirigirà ‘El matí de Catalunya Ràdio’, substituirà a Manel Fuentes i rivalitzarà amb Jordi Bastè (El Mon a RAC1), ara líder d’audiencia


La periodista s’incorporarà el 2 de setembre, 
de les 6 del matí a l'1 del migdia.

El magazín estrella de les emissores de ràdio de la Generalitat, 'El matí de Catalunya Ràdio', ja té director. La periodista Mònica Terribas n’assolirà la direcció a partir d’aquest setembre, en substitució de Manel Fuentes, qui ja va anunciar que deixava l’emissora fa tres mesos. Terribas ha declarat aquest migdia a l'informatiu de l'emissora que els oients trobaran un programa matinal "amb voluntat d'informar i de saber somriure". I ha afegit que encararà amb esperit constructiu els reptes que té plantejats el país.

Terribas no ha volgut referir-se a la rivalitat amb Jordi Basté, que lidera hores d'ara la franja des de RAC1, però sí que ha admès la intenció que Catalunya Ràdio "sigui la 
referència informativa del país". "No s'ha de pensar en competència com una cosa a abatre sinó en el lideratge", ha afegit.

La incorporació de Terribas és el resultat d’unes laborioses negociacions als més alts nivells, que el que han fet és confirmar un fitxatge que ja es rumorejava des de feia setmanes.

Segons fonts coneixedores de les negociacions, Terribas debutarà dilluns dia 2 de setembre, dia que comença la temporada a la ràdio pública catalana. Començarà a les 
sis del matí i acabarà a la una, amb una primera franja informativa de 6 a 11 i una més centrada en l'entreteniment entre 11 i 1 del migdia. I estarà al front del programa en principi dues temporades.


Altres noms que s'havien considerat aquestes setmanes per presentar 'El Matí de Catalunya Ràdio' són els de Kilian Sebrià, editor del Catalunya Vespre, i Ramon Rovira, actual cap de comunicació de Banc Sabadell i excap d'informatius de TV3.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario