19/9/13

Aquesta tarda, presentació del nou poemari de Felipe Sérvulo a la Biblioteca

 

L'acte per conèixer el nou llibre de Sérvulo, 
"Ahora que amaneces", 
serà d'entrada lliure i gratuïta

El poeta Felipe Sérvulo presenta aquesta tarda, 19 de setembre, a les 19 h.  el seu nou llibre, en una presentació d'accés lliure i gratuït.

El poeta serà acompanyat a l'estrada pels escriptors Anna Rossell, Noemí Trujillo i Javier García Sánchez.

El nou llibre de Sérvulo, literat afincat des de fa molts anys a Castelldefels, porta per títol “Ahora que amaneces”, i el publica Playa de Ákaba, segell en la gestació de la qual intervé el novel·lista, poeta i traductor Lorenzo Silva.

Una obra poètica sòlida
Fill de Jaén, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, Sérvulo és autor de títols de poesia com “Hasta el límite de las violetas”, “Las noches del sur”, “Casi la misma luz” i “Cartografía de la materia”.

L'anterior llibre de poemes de Sérvulo va ser molt ben rebut: “La niña de la colina”, publicat per In-Verso Ediciones, va arribar a ser el llibre de poesia més venut a la Casa del Llibre de Barcelona.


Sérvulo desplega una gran activitat a internet, on manté diferents blogs, entre ells inventariodesilencios.blogspot.com, on ja es poden llegir alguns dels poemes inclosos en “Ahora que amaneces”. És, també, fundador i coordinador del col·lectiu literari El Laberinto de Ariadna.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario