25/9/13

La Policia Local de Castelldefels celebra el proper divendres amb la ciutadania el dia de Sant Miquel, el seu patró


Aquest divendres al matí se celebrarà al Teatre Plaza un acte institucional de reconeixement a ciutadans i ciutadanes que han col·laborat amb la Policia Local i els diferents cossos de seguretat al llarg de l’any i a la tarda es farà un acte públic a la plaça de l’Església.

El proper divendres 27 de setembre tindrà lloc la celebració del Patró de la Policia Local amb diferents iniciatives. 
D'una banda, a les 12 h se celebrarà al teatre Plaza un acte institucional de reconeixement de la tasca dels agents que han realitzat actuacions destacades durant l'últim any. 
També es concediran medalles al mèrit policial i insígnies pel compliment de 25 anys de servei en el cos.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo; el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya, Fernando Brea; el tinent d'alcalde de Governació i Via Pública, David Solé; i el cap de la Policia Local, Domingo López.


A la tarda, a partir de les 17 h, tindrà lloc a la plaça de l'Església, un acte públic on es podrà visitar l'exposició del parc m bil de la Policia Local i dels altres cossos de seguretat i diverses exhibicions. També hi haurà una exposició de panells informatius sobre les diverses activitats que realitzen les diferents forces de seguretat (Policia Local, Policia Nacional, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil).

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario