19/9/13

Les Cases dels Infants celebren aquesta tarda, a la plaça de l’Església, la Festa del Cor dels Espais Familiars


Els serveis educatius municipals per a infants i famílies l'organitzen, 
a la plaça de l'Església, per apropar els espais familiars a la població 

La festa es va suspendre pel mal temps al maig passat
En el marc del projecte “Casa dels Infants” de Castelldefels, que formen els centres 0-3 municipals de Can Vinader, La Muntanyeta, Granvia Mar i Ca n'Aimeric, s'ofereixen diferents tipus de serveis adreçats als infants més petits acompanyats de les seves famílies.
Es tracta d'uns espais de trobada de famílies que volen gaudir d'aquests primers anys de vida dels seus fills d'una altra manera. És un espai perquè els infants puguin compartir joc, experiències, moments de trobada i relació ... amb altres infants, acompanyats per algun adult de referència per a ells com la mare, el pare, els avis... I els adults també troben un espai per compartir els seus neguits i experiències com a pares.
Aquests espais familiars de les Cases dels Infants de Castelldefels han decidit convocar una festa amb diferents activitats, a la qual es convida a totes les famílies que hagin passat pels espais familiars al llarg d'aquests anys, a totes les que ara hi participen i a les futures que aniran arribant amb el pas del temps.
La festa del dijous 19 de setembre és una bona oportunitat per apropar-se i conèixer l'equip educador, els serveis i les famílies que ja en són usuàries.
Festa del Cor dels Espais Familiars
·                 Plaça de l'Església amb Dr. Trueta
·                 Dijous 19 de setembre, de 16:30 a 18:30h

·                 Serveis educatius per a infants i famílies (SEIFs)

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario