20/9/13

Reunió internacional d'experts de neuropatia diabètica a Castelldefels


Neurodiab, un grup d'estudi de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD), centrada en els aspectes clínics i experimentals de la neuropatia diabètica, celebra la seva 23a reunió a Castelldefels del 19 al 22 de setembre, al Auditori Rei Don Jaume.

La neuropatia diabètica és un mal que pateixen els nervis del cos a conseqüència de nivells elevats de sucre a la sang provocats per la presència de diabetis. NeuroDiab és un grup d'estudi de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD), que se centra en els aspectes clínics i experimentals d'aquesta malaltia. Enguany, aquesta associació celebrarà la seva reunió anual a l'Hotel Rei Don Jaime de Catelldefels. El seu objectiu principal és promoure l'avenç del coneixement en tots els aspectes de la neuropatia diabètica a través d'una cooperació activa entre els diabetòlegs interessats i altres especialistes com neuròlegs, neurofisiòlegs, neuròlegs, gastroenteròlegs, etc En la consecució d'aquest objectiu també fomentarà els estudis pertinents i assaigs clínics.


La reunió que acollirà Castelldefels fins al 22 de setembre es centra en el treball de recerca original i inclou sessions orals i cartells, conferències magistrals, simposis i debats. L'objectiu dels organitzadors és proporcionar als clínics i als investigadors de ciències bàsiques una àmplia gamma d'informació sobre els trastorns de la diabetis induïda en el sistema nerviós perifèric i central. A més, segons Neurodiab aquests investigadors tindran l'oportunitat de discutir noves idees de l'etiologia, l'avaluació i el tractament de la neuropatia diabètica amb els seus col · legues.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario