30/10/13

El PSC, obert a assegurar la governabilitat de Castelldefels

JOAN SAU (PSC-C)
darrer alcalde de Castelldefels
 en coalició amb 
ICV-EUIA - CiU 
NOTA DE PREMSA 
DEL PSC-CASTELLDEFELS

Arran del trencament del pacte entre CiU i el PP a l'Ajuntament de Castelldefels que va fer públic tant la direcció CDC com el cap de llista de CiU en el darrer ple, el PSC constata que l’Ajuntament quedarà amb un govern feble, més preocupat de mantenir l’equilibri que d'emprendre accions que millorin la vida de la ciutadania.
Aquesta debilitat del PP per continuar governant Castelldefels es traduirà en inacció. El govern municipal no pot continuar vivint dels rèdits dels projectes que va impulsar el govern anterior, mentre es produeix un deteriorament evident de serveis públics com l'educació, la sanitat i els serveis socials. El govern municipal no pot quedar paralitzat quan la crisi econòmica s’ha fet més virulenta i la ciutadania reclama de les administracions que actuïn per invertir la situació.
Aquesta inacció, a més, s’acompanya d’un estil de governar per part de l’alcalde del PP poc transparent, mancat de diàleg, que anteposa els interessos de partit a les necessitats de la ciutadania i on la manca de lideratge s’ha suplit amb una política de gestos d’aparador sense contingut.
Castelldefels no pot continuar així. La nostra ciiutat necessita un govern fort que sàpiga cap on va i que posi per davant de tot el treball per solucionar els problemes de la ciutadania. En aquest context, i en un exercici de responsabiitat i compromís amb els nostres conciutadans i conciutadanes, el PSC vol donar un pas endavant en favor de la governabilitat de la ciutat. Per això estem oberts a reeditar el pacte que va mantenir un govern estable a Castelldefels durant 7 anys, amb uns resultats considerablement bons per a la ciutat.

Mentre els poblemes es mantenen o empitjoren, el govern municipal no pot continuar absent. Castelldefels no pot deixar perdre cap tren i el PSC està disposat a assumir el compromís de liderar aquesta nova etapa. 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario