20/11/13

Ambient cada cop més hivernal a la segona part de la setmana


D'avui a dilluns el menú meteorològic constarà 

de temperatures pròpies de l'estació freda, 

fort vent i més nevades al Pirineu

Aquest matí les temperatures han baixat clarament, si les comparem amb les dels últims dies. La jornada ha començat amb menys de 10 graus arreu, i només el vent ha evitat més glaçades.
A la tarda el vent perdrà una mica de força, especialment al Pirineu, a l'Empordà i a la Catalunya del Nord, però demà tornarà a bufar amb ganes, en aquest cas, també al Pla de Lleida, a moltes comarques de la Catalunya Central i fins i tot a moltes comarques de Barcelona −a tots aquests sectors el vent sec també superarà els 50 km/h−. El cap de setmana tornarà a bufar amb força especialment al nord, i divendres, dissabte i diumenge la tramuntana serà intensa.
Avui serà un dia enterbolit per núvols prims, però en general hi haurà moltes més estones de sol que ahir. De nit la nevada es reactivarà al nord del Pirineu, i demà moltes comarques del sector occidental de la serralada quedaran emblanquinades, tant a alta muntanya com a les valls.
La dinàmica de vents del nord portarà més nevades a aquest sector a l'inici del cap de setmana, però en general dissabte i diumenge seran dies amb més sol que núvols.
Tot i que el vent eviti grans glaçades, la segona part de la setmana serà clarament d'hivern, i el fred s'anirà intensificant a mesura que ens acostem al cap de setmana.
A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario