21/11/13

Grup Soteras celebra aquest cap de setmana al Gran Hotel Rey Don Jaime la seva fira anual especialitzada en casaments i celebracions

Bodafels ofereix als futurs nuvis tot tipus 

d'informació per organitzar el seu enllaç


Cada any, Grup Soteras organitza Bodafels, una fira especialitzada en casaments i celebracions que ofereix als futurs nuvis tot tipus d'informació que han de tenir en compte a l'hora d'organitzar el seu enllaç.
L'esdeveniment, que arriba a la seva segona edició, té lloc aquests 23 i 24 de novembre al Gran Hotel Rey Don Jaime, on s'habilita un espai especial d'exhibició i s'exposaran serveis especialitzats de fotografia, floristeria, perruqueria, pastisseria, lloguer de vehicles, joieria, entre d'altres.
Els assistents trobaran ofertes i descomptes exclusius, degustació aperitiu de casament, desfilada de vestits de nuvi i vestits de núvia i convidats, entre d'altres sorpreses. L'entrada és lliure i el pàrquing gratuït.
A més és una jornada de portes obertes poder veure tots els salons i jardins preparats com el dia del banquet, no només a Gran Hotel Rey Don Jaime, sinó que Grup Soteras fa extensible aquestes jornades a tots els seus establiments: Hotel Playafels, Hotel Ciutat de Castelldefels, Hotel Bel Air, Restaurant Masia Tibidabo i Restaurant Diagonal Can Soteras.



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario