3/11/13

The New Kids Club Castelldefels celebra amb èxit la seva inauguració

La franquícia ofereix serveis d’anglès, reforç escolar, 
ludoteca, activitats vacacionals i psicopedagogia

Està ubicat a l’Avinguda 309, nº 2, cantonada Dr. Fleming 

La companyia d’educació i oci infantil The New Kids Club (www.thenewkidsclub.es), ha obert les seves portes a Castelldefels, per a alumnes d’un a setze anys. La festa d’inauguració, celebrada el passat dissabte día 19, va comptar amb una gran afluència de públic de totes les edats, jocs en anglès pels més menuts, un gran aperitiu i l’espectacle d’un mag que va fer les delícies de grans i petits.
L’acte va comptar també amb la presència de la Fundadora i actual Directora Educativa de The New Kids Club, Maria Dolors Ibáñez, delReponsable d’Expansión de la companyia a nivell nacional, Eduard Santolaria i de la Responsable del centre de Castelldefels, Clara Ferrerfabrega, la qual desenvoluparà com a empresària la seva vocació pel món infantil i de l’ensenyament. El centre ofereix ja a questa setmana les seves primeres classes demostratives.
The New Kids Club Castelldefels, ubicat a l’Avinguda 309, nº 2, cantonada Dr. Fleming, ofereix serveis d’anglès amb la seva pròpia metodologia -The New Kids Club Method-, reforç escolar, tallers de ludoteca, activitats vacacionals durant tot l’any i psicopedagogia, a preus molt ajustats a la situació actual.
Segons Clara Ferrerfabrega: Amb The New Kids Club els teus fills es diverteixen aprenent i permetem als pares conciliar la vida laboral i la familiar. Formem als nens en coneixements i en valors, estimulant la seva creativitat i les seves habilitats socials, amb la seguretat d’estar-los oferint el millor pel seu futur”.
Amb seu central a Figueres (Girona), The New Kids Club va néixer, el setembre de 2002, de la mà de Maria Dolors Ibáñez, la qual va veure la necessitat de crear un centre de formació integral per a nens des de ben menuts i fins la finalització de la seva escolarització obligatòria. El centre havia de cobrir les necessitats de pares i fills, tant en època escolar com en períodes vacacionals.
The New Kids Club,  en plena fase d’expansió, acaba d’obrir una franquícia a Saragossa i aquesta setmana obre dues franquícies més a les ciutats de San Cristóbal de La Laguna i Adeje (Tenerife), respectivament.

“El nostre és un projecte d’èxit i hem decidit compartir-lo. Ara el nostre esforç està donant els seus primers fruits i ens sentims orgullosos de poder donar plena confiança als nostres franquiciats, al personal docent, a pares i  alumnes amb una experiència provada durant més d’una dècada”, apunta Santolaria.
LAPRENSA MAGAZINE dona la benvinguda a aquesta nova i  molt interessant iniciativa emprenedora a Castelldefels.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario