28/1/14

Leandro de Borbón: "Enviaria la Legió a Catalunya", i tracta Mas de malalt esquizofrènic



El fill extramarital d’Alfons XIII diu de Mas que
"la regió espanyola de Catalunya ha tingut la mala sort
d’escollir a un senyor que necessita estar en un sanatori esquizofrènic"

Per Nerea Rodríguez, a elsingular.cat
El fill extramarital d’Alfons XIII, Leandro de Borbón, ha assegurat en una entrevista al programa ‘El Gato al Agua’, de Intereconomía, tenir un pla per a Catalunya: “La solució no és l’article 155. Es fa un dia d’excepció a la nació espanyola, que seria el dia de les eleccions. I es munta el terç Alfonso XIII de la Legió i es posa a Catalunya i no s’obre cap centre de vot. I s’ha acabat la votació”.

A més, Leandro de Borbón ha carregat molt durament contra el president de la Generalitat, Artur Mas, assegurant que “
la regió espanyola de Catalunya ha tingut la mala sort d’escollir a un senyor que necessita estar en un sanatori esquizofrènic”. En aquest sentit, ha assenyalat que “la primera conversa que cal tenir amb aquest senyor és que si es comporta d’una manera normal a la regió espanyola de Catalunya queda allà, però que si vol ser estranger se li dóna l’opció d’acompanyar-lo fins a la frontera, donar-li un passaport transitori i que torni el seu carnet d’identitat”. 


Segons ell, això és el que hauria de fer-se amb Mas “i amb ell tots els altres que volen marxar”. I va insistir: “
Que marxin tots els que no vulguin sentir-se espanyols i es vulguin sentir estrangers”. “Si volen separar Catalunya jo això no ho admeto, no admeto que marxi Catalunya. Que marxin ells a la nació que vulguin”, va sentenciar.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario