31/3/14

Aprovat el Pla de Projecció exterior de Castelldefels, fruit d'un ampli procés participatiu


Internacionalització de Castelldefels com a ciutat turística, esportiva i del coneixement
El Pla, de Projecció Exterior -col·laboració Ajuntament i Diputació,  s'ha elaborat amb el suport d'un ampli procés participatiu i pretén guiar l'actuació del municipi vers territoris i estats més enllà de Castelldefels per donar a conèixer i posicionar la ciutat, atraure persones i inversions, i en general, generar benestar i riquesa per a la ciutadania i els diferents sectors d'activitat socioeconòmica.
El Pla s'articula en tres eixos sectorials estratègics, que s'han definit a partir d'una diagnosi participativa en una primera fase de la seva elaboració. Els eixos, esdevinguts eslògans, són: Castelldefels, ciutat turística; Castelldefels, ciutat amb vocació esportiva; i Castelldefels, ciutat del coneixement i de la innovació. Els tres eslògans conformen la visió de ciutat que Castelldefels vol projectar a l'exterior en els propers anys, visió que se situa en un marc internacional de referència europea. Responen a la vocació que té la nostra ciutat, recollida en el Pla, de reforçar la seva projecció exterior i internacional associada a l'excel·lència en el coneixement i la innovació, la seva singularitat en matèria d'esports nàutics i piragüisme, la qualitat dels serveis adreçats als visitants i turistes així com la riquesa cultural, patrimonial i gastronòmica del municipi.
El Pla 2014-2020 serà presentat a la ciutadania el 29 d'abril. L'acte tindrà lloc a la Biblioteca -Espai Ramon F. Jurado, a les 19 h. Per la Diputació, hi intervindran el diputat Joan C. García Cañizares i el director de Relacions Internacionals, Jordi Castells. Per part de l'Ajuntament, seran presents l'alcalde, Manuel Reyes, i la regidora de Participació, Sonia Motos.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario