6/3/14

Castelldefels acollirà la primera edició de la "Russian Vip Party", aquest dissabte, a les 20 h. al Castell



Amb la fi de fomentar el coneixement de la ciutat per part de la comunitat russa, Castelldefels celebrarà per primera vegada, el proper dissabte 8 de març a partir de les 20 hores al Castell de Castelldefels, un esdeveniment destinat a promocionar la imatge de la ciutat entre el públic visitant d'aquesta nacionalitat.
El turisme rus ha marcat una interessant línia alcista durant els últims dos anys a  Castelldefels. Aquesta tendència és general a tot Espanya. L'any passat va ser el mercat que més va créixer percentualment, un 39,8%, fins a 1,2 milions de turistes el 2012 Fins al novembre de l'any 2013 ja havia superat els 1,5 milions de visitants, un 31,3% més. Es preveu que el 2015 pugui créixer fins als 2 milions de visitants.
Castelldefels opta per competir a la llista de destinacions escollits per aquest target de turista entenent que això pot atraure possibilitats d'inversió i promoció al municipi. És per això, que el proper 8 de març dins del marc de la commemoració del "Dia de la Dona" a nivell internacional, ia més dia en què la comunitat russa acostuma a celebrar també el "Dia de la mare”, Castelldefels celebrarà la primera edició del seu "Russian Vip Party".
En aquest esdeveniment, dirigit a la comunitat russa, que tindrà lloc en el marc incomparable del castell de Castelldefels la nit del dissabte a partir de les 20 hores, la ciutat comptarà amb la co l· laboració d'hotels de la ciutat com: Hotel SB BCN Events, Grup Soteras, Hotel Flora Parc, Apartaments Masd Mediterráneo i altres establiments de Castelldefels entre els quals es troben bars musicals, empreses de càtering, immobiliàries, joieries, i botigues de delicatessensm com a Joieria Strass, Finques Montmar, Finques Molowny, Tibu-Ron Beach Club , Galliot (productes Gourmet), Goldmax Real State Consulting, Jarfels i Made in Castelldefels (Associació d'artesans de Castelldefels).
Durant l'esdeveniment totes les empreses participants atendran en llengua russa als seus possibles clients, demostrant una vegada més que tant l'hostaleria com el comerç de Castelldefels, està preparat i en avanç constant per atendre a un mercat cada dia més exigent i competitiu.


La "Russian Vip Party" comptarà amb sponsors de reconegut prestigi a nivell internacional com a Centre Porsche Barcelona, Shôko, Royal Jordanian, Domenech Joiers, Clínica Sanza, Revista Russa Espanya, Roswell Agency Gold Drinks.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario