31/3/14

"La lluita de les estrelles Michelín", aquesta tarda a Biblioteca de Castelldefels

Mar Gómez i Victor Quintillà

La biblioteca acull avui 31 de març (19 h) la xerrada de Victor Quintillà, millor jove cuiner 2012 per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, i de Mar Gómez del Restaurant Lluerna

La Biblioteca de Castelldefels acull aquesta tarda, 31 de març (19 h), La lluita de les estrelles Michelin. L'experiència del Restaurant Lluerna amb una estrella Michelin, una xerrada a càrrec de Victor Quintillà, millor jove cuiner 2012 per l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, i de Mar Gómez del Restaurant Lluerna.

La xerrada s'emmarca dins del cicle de tres xerrades “3x1 A Taula”, que forma parta del programa A Taula que ofereix la biblioteca. “Independentment dels tallers que integren A Taula, que sempre han tingut molt bona acollida, creiem també en un altre tipus de propostes que aporten informació i coneixement, que és el nostre objectiu principal com a biblioteca”, expliquen des de l'equipament cultural de Castelldefels.

Properes cites de “3x1 A Taula”:
·                     Dimecres 2 d'abril de 19 a 20.30 h. “La Unitat UB-Bullipèdia: fent de la cuina una disciplina acadèmica” a càrrec de la Unitat UB- Bullipèdia (Campus de l'Alimentació de la UB) i l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (Campus Baix Llobregat UPC).

·                     Dijous 10 d'abril de 19 a 20.30 h. Xerrada “Revistes que es mengen, pantalles que es beuen. Els mitjans de comunicació gastronòmics, avui” a càrrec de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina i Germà Capdevila editor de la revista per a tauletes Sentits.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario