31/7/14

LOS DIABLOS - ORQUESTRA MARAVELLA I EFECTO MARIPOSA, protagonistas musicals de la Festa Major

PROGRAMA DEFINITIU
FESTA MAJOR D’ESTIU 2014

Divendres 8
21.00 h Assaig obert de la colla castellera de l’Agrupació de Cultura Popular a l’edifici de l’Agrupació (av. Lluís Companys, 16).

Dissabte 9

22.30 h Representació de la “Llegenda del Gar-i-Got” al Parc de la Muntanyeta, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels.


Diumenge 10
D’11 a 14 i de 17 a 20h Jornada de portes obertes del castell.

Dijous 14
09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

D’11 a 13,30h La Festa d'Aigües Podràs divertir-te amb jocs d'aigua per a tota la família. Adreçats a nens d'entre 0 i 12 anys, a la Plaça de l’Església. 

13.00 h Entrada dels gegants de Castelldefels l’Arnau i la Jordana, i els barons de l’Eramprunyà, el Jaume i la Constança,  i el Dragut i l’Otxalí, a la pl. de l’Església.

19.30 h Arribada dels grallers a la pl. de l’Església, des de la pl. de l’Estació per l’av. Santa Maria, amb la participació de:
L’Associació Amics del Sac i el Flabiol de Vilanova i la Geltrú, la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla Toc de Vent de l’ACPCi l’Escola de Grallers de l’ACPC.

20.00h  Lectura del pregó a càrrec de Lorenzo Quinn. Lorenzo Quinn és un escultor de reconegut prestigi internacional. Ha exposat en les més importants Galeries d’Art i Museus de tot el món.

20.30 h Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la Colla de Gegants de Castelldefels, la Colla de Gitanes, el Grup de Cintes, el Grup de Panderos i el Grup de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l’ACPC, els Castellers de Castelldefels i les Colles de Ball de Bastons de Les Roquetes, i la participació de l’associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels.
Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra,  c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, c/ Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

A continuació ball de diables, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, a la pl. de l’Església.

22.30 h Gran concert de Festa Major amb el grup Efecto Mariposa, al parc de la Muntanyeta.

24.00 h  Espectacle-ball per a tota la família, amb l’Elèctric Pop Orquestra. Aquesta orquestra reinventa el concepte clàssic d’orquestra, amb versions passades a ball, a la pl. de l’Església.

Divendres 15
08.00 h Matinades pels carrers de la ciutat, a càrrec del Grup de Grallers de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:
La Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla de Grallers de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.

09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església. 

De 09.30 a 14.00 h. XIV Torneig d’escacs de Festa Major. Partides ràpides al Parc de la Muntanyeta. Trofeus per als primers classificats per categories. Bases del torneig: www.ajedreznd.com. Inscripcions: fins el 12 d’agost a: clubescacscastefa@hotmail.com.

11.00 h Missa Patronal a l’església de Santa Maria.

12.00 h Processó pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels i la participació de l’associació Colla Nova de Bastoners de Castelldefels.
Recorregut: Sortida de l’església Santa Maria, c/ 11 de Setembre, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.

12.00 h Revolució, espectacle d’animació infantil amb escuma, amb el grup Pentina el Gat, davant de la Biblioteca de Castelldefels. Es recomana portar roba de recanvi o banyador.

18.00 h Misa rociera a l’església de Santa Maria, amb el Coro Rociero Blanca Paloma.

18.00h Plantada de castells a càrrec de la Colla Jove de Vilafranca, els Xicots de Vilafranca, els castellers de Roquetes, la Colla Jove de Sitges i els Castellers de Castelldefels, a la pl de l’Església.

21.00 h Concert de tarda-nit amb l’orquestra internacional Maravella, a la pl de l’Església. Orquestra guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, els Premis Arc, i el premi “La Blanca”.

00.30 h Gran ball de gala amb l’orquestra internacional Maravella a  la pl de l’Església.

Dissabte 16
09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.  

12’00h Espectacle infantil Els secrets de Mr Stromboli. Al c/ Arcadi Balaguer, amb la Pl de l’Església.

18.30 h Espectacle familiar Tap Story Tour a càrrec de Clac&Roll. Espectacle que ens narra, de forma amena i divertida, la història del claqué. Espectacle molt visual, amb mim, clown i claqué. Per a públics de 4 a 90 anys!, al parc de la Muntanyeta.

19.00 h Taller de country a càrrec del grup Castelldefels balla country, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la Biblioteca de Castelldefels).

20.30 h Porta de l’Infern a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels i concentració a la Plaça de l’Església.

20.45h Correfoc pels carrers de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb la participació de:

Diables  de:        Colla diables Guspires de Sants. (Adults)
Diables de Vandellòs (Adults i infantils)
Diables de Castelldefels (Adults i infantils)
Dracs:                  Drac Loki de Sants
                             Drac Lo Boc de Vandellòs
                             Drac Gar-i-Got de Castelldefels
Timbalers:           Timbalers de Sant Boi.

Recorregut: Sortida de la pl. de l’Església, c/ Arcadi Balaguer, c/ Dr. Ferran, c/ Llibertat, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/ Bisbe Urquinaona, av. Primer de Maig i arribada a la plaça de l’Església.

22.30 h Cantada d’havaneres a càrrec del grup Ultramar, i rom cremat, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la biblioteca Central).

24.30 h  Actuació de l’orquestra La loca histéria, que presenten un espectacle multicolor, que combina música amb elements teatrals, a la pl. de l’Església. Orquestra nominada als Premis ARC 2013 al millor grup de versions.

Diumenge 17
09.30 h. Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, a la Pl de l’Església.

D'11 a 14 h Tallers infantils per als més menuts de la casa (de 0 a 5 anys). Ludoteca, Espai Bebès, circuit d’aventura i construccions,  al c/ Arcadi Balaguer, cantonada amb la pl. de l’Església. Tallers patrocinats per la Coordinadora de Firaires.

19.00 h Espectacle de circ Transhumant, per a tots els públics, al c/ Bisbe Urquinaona, 19-21 (espai davant la Biblioteca de Castelldefels). Premi al millor espectacle de carrer a la Fira de teatre de Castilla i Lleó el 2013.

19.30 h Ballada de Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, a la pl. de l’Església.

22.00h Actuació de fi de festa amb el grup legendari Los Diablos, a la Pl de l’Església. Un dels conjunts més populars, de més vida musical d’Espanya i associats a la Cançó de l’Estiu pels seus èxits comercials dels anys 70.

00.00h  Focs artificials a la pl. de les Palmeres, pg. Marítim-carrer 17.

  • De 23.00 a 01.30 h hi haurà servei continu d’autobusos gratuïts des del centre a la platja i a la inversa. Parades: c/Santiago Rusiñol cantonada c/ Pintor Serrasanta i  pg. de la Marina cantonada c/17.


ACTIVITATS ESPORTIVES
Divendres 15
19.30 h. Partit de fútbol entre la Unió Esportiva Castelldefels i RCD Espanyol B, al Camp Esportiu de Can Vinader.

Diumenge 17
20.00 h Partit de futbol entre Unión Deportiva Vista Alegre i Unió Esportiva Castelldefels, al Camp esportiu de la UE Castelldefels.

Dissabte 16 i Diumenge 17
12 i 19h Torneig Internacional de Bàsquet amb els equips Participants George Macson (NCAAI), USA Touloges (Francia), Europen Basketball Academy i BBA Castelldefels, al poliesportiu de Can Vinader.


ALTRES ACTIVITATS
Fira d’atraccions
Del 13 al 17 d’agost, ambdós inclosos
Organització: Coordinadora de Firaires
Plaça Teresa Claramunt


L’horari de finalització de les actuacions durant la celebració de la Festa Major serà com a màxim les 03,00h de la matinada.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario