9/9/14

Actes de l’ANC i OMNIUM CULTURAL Castelldefels per la Diada

                                                                 Ha arribat l'hora.

PROGRAMA A CASTELLDEFELS I BARCELONA

Enguany la Diada Nacional de Catalunya serà una jornada històrica perquè omplirem la V i exportarem la imatge d’un país valent, voluntariós i amb un desig únic: VOLEM VOTAR. Serà així perquè tots nosaltres hi hem posat molt de la nostra part perquè així sigui. Serà un dia per celebrar-ho amb la família, els amics, els companys i sortir al carrer amb actitud festiva i pacífica però ferma. Més ferma que mai.
Els nostres noms ja formen part de la Història de Catalunya. Ara hem d’inscriure’ls també al nostre municipi. Com bé sabeu, des del Secretariat Nacional de l'ANC es va recomanar que tots els municipis de Catalunya preparessin un acte d’entitats per a poder omplir les places.

Us volem convidar i encoratjar a participar dels actes que l’ANC Castelldefels i Òmnium Cultural Castelldefels organitzen EL MATÍ DE LA DIADA A LA PLAÇA DE L'ESGLÈSIA.
9.45 Convocatòria a la Plaça de l’Església.
10.00 Formació d'una V davant l'Ajuntament. Porteu les samarretes posades.
10.30 Lectura del Manifest de Compromís del municipi de Castelldefels i lliurament del mateix als Regidors de l'Ajuntament. Parlaran en Xavier Pujadas, coordinador de l’ANC Castelldefels, i en Jaume Soler, responsable d’Òmniun Cultural Castelldefels
12.00 Ofrena floral al carrer Onze de Setembre (costat de l'Ajuntament)
13.00 Tots plegats podrem agafar el tren fins a l'Estació de Sants, fer un picnic al Parc de l’Espanya Industrial amb la companyia dels companys de l'ANC Sants, territorial acollidora i anar al TRAM 36 caminant uns 400 metres aproximadament.

L'horari de trens és més extens, només es recomana no arribar a la V més tard de les 15,45h
Per fer el picnic porteu l'entrepà de casa, també hi ha l'opció de participar del dinar popular que organitzen els companys de Sants previa inscripció segons l'enllaç
 

ÉS MOLT IMPORTANT QUE L’ACTE DEL MATÍ SIGUI UN ÈXIT A CASTELLDEFELS I NOMÉS DEPÈN DE NOSALTRES.

A les nostres mans tenim l’oportunitat de visualitzar-nos junts i demostrar que a Castelldefels també som molts i que treballem amb fermesa per la independència del nostre País.
300 anys després, que la veu de Castelldefels ressoni ben fort.

NOMÉS DEPÈN DE NOSALTRES. NOMÉS DEPEN DE TU.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario