23/9/14

La Penya Blaugrana La Pulga, constituída en honor de Leo Messi, serà present a la Mostra de Cuina




La Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels, que s’inaugurarà oficialment el proper dia 10 d’octubre, serà present aquest dissabte, dia 27 de setembre, a la Mostra de Cuina. Aquest serà el primer acte públic de la nova penya barcelonista que, constituïda en honor de Lionel Messi, donarà a conèixer el seu escut i el seu projecte associatiu de ciutat

La PB La Pulga instal·larà un estand on es facilitarà als ciutadans de Castelldefels tota la informació relativa a la composició de la seva junta, el seu funcionament i les múltiples avantatges que, per només 1 euro al mes, comportarà a tots aquells que desitgin fer-se socis. Aquells que tinguin interès en afiliar-se a la penya ja podran sortir de la Mostra de Cuina amb el seu carnet d’afiliat.

El fet de ser soci de la PB La Pulga comporta, de forma automàtica, el dret a convertir-se en penyista oficial del FC Barcelona i, per tant, a gaudir de la possibilitat d’assistir-hi gratuïtament als partits que es juguin al Mini Estadi o a les activitats que els equips dels diferents seccions del club realitzin durant els caps de setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, entre altres moltes avantatges.

Tanmateix, els socis de la PB La Pulga seran convidats a la festa inaugural del dia 10 d’octubre i podran participar de totes les activitats que s’organitzin, com reunir-se a veure els partits del Barça al local social, assistir-hi als actes i conferencies que es portin a terme i a la possibilitat de gaudir d’un servei d’autocar per anar al Camp Nou o als partits que es juguin a camp contrari.

La PB La Pulga esta constituïda legalment davant el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Castelldefels i el FC Barcelona des de que el proppassat 14 de juliol va rebre l’aprovació de la Junta Directiva del club.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario