29/9/14

Prop de 4000 persones visiten la Mostra de Cuina i l'Exposició de Comerciants de Castelldefels



La XXIV Mostra de Cuina i la II Exposició de Comerciants de Castelldefels bat rècord d'assistència el passat dissabte 27 de setembre al parc de la Muntanyeta. La tradicional festa gastronòmica rep gairebé prop de 4000 visitants al llarg de tot el dia segons els organitzadors.
La Mostra de Cuina va ser inaugurada dissabte passat per l'alcalde de Castelldefels, la regidora de Comerç i Turisme, la consellera comarcal de Turisme, el president del Gremi, i el president de Castelldefels Activa.
Una trentena de bars i restaurants van participar-hi aquest cap de semana. Manuel Ángel Ortiz Chumillas ha destacat que han tornat a organitzar "el gran aparador de la gastronomia de la nostra ciutat, una gastronomia rica en varietat i calidad, autèntic estendard de Castelldefels".
En aquesta ocasió l'entrada al recinte era gratuïta i cada consumició tenia un preu de 2,5 euros. Entre les propostes que es van presentar aquest any destacava la cua de bou, el pollastre fregit amb 15 espècies diferents, el caneló de llamàntol, el xurrasco de vedella o el ravioli de confit d'ànec. Activitats musicals, desfilada de moda, sortejos, entreteniments per a nens i adults van ser un valor afegit per crear un ambient de festa, amb la participació d'establiments d'oci que van servir còctels i copes a la tarda-nit i també degustacions.

Els comerciants, amb la Mostra per segon any a iniciativa de Castelldefels Activa
Per segon any consecutiu, la Mostra va tornar acompanyada per la presència dels comerços de Castelldefels, a iniciativa de Castelldefels Activa. La voluntat del Gremi d'Hostaleria és generar una festa per a tota la ciutat, on s'oferiran diferents activitats complementàries d'hostaleria, comercials i oci amb molts atractius per als visitants com desfilades de moda, actuacions de ball i activitats per als menuts; d'aquí la col · laboració amb els comerciants de Castelldefels Activa.

 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario