4/9/14

Ràdio Castelldefels estrena la programació de tardor-hivern aquest dilluns 8 de setembre




El periodista gastronòmic Joan Capell, 
director de LA PRENSA MAGAZINE, 
presenta cada dissabte a les 12:00 h, 
el programa ‘Castelldefels, bona cuina’

Amb un augment de les hores de producció pròpia i de col·laboradors, l'emissora municipal continua atenta a l'actualitat diària que genera el nostre municipi • Es pot escoltar a través del 98.0 FM o del web radiocastelldefels.org, amb servei de podcast inclòs

Ràdio Castelldefels comença dilluns 8 de setembre la temporada de tardor-hivern 2014-15, i ho fa mantenint l'empremta original de l'emissora, l'atenció diària a l'actualitat que genera Castelldefels. I ho fa des de diferents prismes, amb diferents programes i temàtiques. Els magazines, els informatius, els programes esportius o culturals... centren la seva atenció sobre la nostra ciutat i les coses que passen a Castelldefels.

En aquesta nova programació es pot veure un augment dels programes de producció pròpia (90 hores setmanals en total) i dels col·laboradors (més d'una cinquantena). La programació més informativa es veu completada per programes temàtics desenvolupats per col·laboradors. 
Entre tot s'aconsegueix una emissora molt propera a la informació ciutadana, amb espai per a les nostres entitats i la seva activitat, i amb diversitat de propostes per trobar en qualsevol moment del dia un acompanyament radiofònic de qualitat.

D'altra banda, pots apropar-te a conèixer Ràdio Castelldefels en les seves noves instal·lacions estrenades fa uns mesos a la Biblioteca Central, a peu de carrer, i veure com realitzen els seus professionals els programes que composen la graella.



 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario