28/11/14

Manuel Reyes oculta informació a la ciutadania sobre el III CAP, segons ERC de Castelldefels



COMUNICAT DE PREMSA 
enviat per ERC - Castelldefels
 
L’alcalde de Castelldefels, com ja va voler fer amb la III Fase del Passeig Marítim, ha intentat governar d’esquenes al veïnat amagant informació clau sobre el III CAP. Si bé no ha tingut inconvenient a parlar de la seva ubicació o de l’estat de les obres d’adequació dels terrenys, no ha volgut informar de quins serveis s’hi prestaria, tot i que el Pla Funcional s’hagi aprovat aquest mes de juliol.

Aquesta reticència va provocar que, a instància de la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Castelldefels, la nostra diputada i vicepresidenta primera del Parlament, Anna Simó, va entrar una pregunta a la Mesa del Parlament interessant-se’n. La resposta és la que adjuntem:

“La ubicació prevista per al tercer centre sanitari de Castelldefels és a l'entorn dels barris de Canyars i Vista Alegre d'aquest municipi. Durant el mes de juliol de 2014 s'ha aprovat el Pla funcional d'aquest nou equipament i la previsió és poder iniciar el projecte del centre durant el darrer trimestre d'aquest any”.

“Els serveis a ubicar en aquest centre són els següents: atenció descentralitzada de medicina familiar i comunitària (medicina i infermeria) de l'equip d'atenció primària de Castelldefels – 1 (El Castell), rehabilitació, centre de salut mental d'adults, hospital de dia de salut mental d'adults i atenció i seguiment de drogodependències”.

Esquerra Republicana de Catalunya a Castelldefels, conscients de la importància d’aquest tema i de la seva repercussió en la vida diària del conjunt de la ciutadania, hem fet arribar aquesta informació a la resta de forces d’esquerres del municipi, per tal de poder treballar junts i garantir que la darrera paraula la tindrà el veïnat.

Per la nostra banda, exigim del govern municipal

Transparència i informació fidedigna per al veïnat. 
Tant pel de Vista Alegre, com pel de tot Castelldefels. Els serveis
sanitaris són un dels pilars fonamentals de l’Estat del Benestar i no es
poden posar en joc per interessos partidistes i electoralistes.
 
Participació ciutadana. 
La informació però, només és el primer pas. Des d’Esquerra entenem que
la ciutadania ha de poder definir quin ús es fa dels espais comunitaris. És
per això, que reclamem respecte per la opinió veïnal, reflectida en els
processos de participació ciutadana que van caracteritzar els inicis del
Pla de Barris de Vista Alegre, i que aquest alcalde ha ignorat.

Un govern en minoria, que actua d’esquenes als seus conciutadans i que es mou per obscurs interessos electoralistes, és un govern indigne. I l’actual govern de la ciutat, integrat pel PP, AVVIC, UDC i el trànsfuga Barona, ho és.
 
Castelldefels. 27/novembre/2014 
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario