29/1/15

Castelldefels presenta a FITUR innovacions i projectes de futur en el sector turístic

Castelldefels busca consolidar-se 
com a destinació turística familiar

Castelldefels presenta aquest any a FITUR, a més de la seva oferta habitual turística vinculada a la bonança climatològica i a la platja, l'ampli programa d'activitats que es desenvolupen en l'àmbit de la cultura i en l'esport, la qual cosa la converteixen en una destinació turística ideal per a tota la família.

A més, segons ha avançat la regidora de Turisme, Castelldefels presentarà a FITUR "les innovacions que promou com a complement a la seva informació turística basades en les noves tecnologies". En aquest sentit s'informarà sobre dues noves aplicacions per a mòbil desenvolupades per la societat estatal Segittur per a Castelldefels com a destinació turística intel·ligent, "Accessible Spain Castelldefels" i "Spain for Kids Castelldefels", les quals proporcionen a l'usuari informació turística sobre els punts d'interès més accessibles i recomanables per visitar amb nens respectivament.

Castelldefels és una destinació que ha apostat per la innovació i les noves tecnologies en la gestió i la promoció de la destinació, tal com es va posar de manifest en l'informe diagnòstic de destinació intel·ligent, elaborat per Segittur, i lliurat a l'Ajuntament a finals de 2013.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario