27/1/15

En marxa un concurs de maquetes a Facebook, a Castelldefels



El Servei Local de Transició Escola Treball (SLTET) ha posat en marxa un concurs de maquetes realitzat pels alumnes del PTT vendes, oficina i atenció al públic a la seva pàgina de Facebook per donar-se a conèixer a les xarxes socials.
L'objectiu del concurs és promocionar el treball realitzat pels alumnes del PTT de vendes, oficina i atenció al públic i donar a conèixer el servei que ofereixen d'assessorament online a la població jove fent possible altres vies de comunicació que faciliten la comunicació entre administració i ciutadania.

Fins al proper 29 de gener pots entrar a la seva página:
i votar la teva maqueta preferida. La guanyadora serà la seva portada. Els responsables del SLTET animen a tots els ciutadans a visitar aquesta pàgina de Facebook per donar animar els estudiants en les seves creacions "volem arribar a un gran nombre de seguidors, però sobretot volem acostar-nos a aquella població que pot necessitar aquest assessorament".
El Servei Local de Transició Escola Treball (SLTET) neix a Castelldefels el 2001 amb la intenció de proporcionar l'orientació professional i acadèmica als joves del municipi entre 16 i 21 anys que no han assolit els objectius de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i que volen continuar el seu itinerari formatiu o bé iniciar la inserció en el món laboral, facilitant la continuïtat educativa i professional de la joventut. El SLTET posa en marxa fa 2 mesos una nova pàgina de Facebook (www.facebook.com/despresdesoqcastelldefels), amb l'objectiu d'oferir assessorament online a la població jove. "Tot i que l'espai físic no perd protagonisme, la demanda actual requereix una adaptació del servei a les noves tecnologies", expliquen des del servei. "Les xarxes socials representen una oportunitat comunicativa si volem apropar-nos als joves. Es tracta de fer possibles altres vies de comunicació que facilitin la comunicació entre administració i ciutadania", consideren des de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament de Castelldefels.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario