2/2/15

El PSC emprèn accions legals contra l’alcalde del PP i la resta de l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelldefels


 NOTA DE PREMSA

que ens fa arribar el PSC – Castelldefels


El Grup municipal Socialista interposa una demanda de conciliació davant els Jutjats, prèvia a la interposició d’una querella criminal pels delictes d’injúries i calúmnies

Els membres del Grup municipal Socialista han iniciat accions legals contra l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelldefels per unes afirmacions que podien donar a entendre que els regidors i les regidores del PSC van actuar per interessos particulars en relació a l’adjudicació del contracte de recollida de residus i neteja viària. Els socialistes han interposat una demanda de conciliació, pas previ a la interposició d’una querella criminal pels delictes d’injúries i calúmnies.

Les afirmacions es van realitzar en el ple municipal del 13 de gener de 2015, quan el govern encapçalat per l’alcalde Manuel Reyes, del PP, va presentar un recurs de reposició contra l’acord de desistiment de l’adjudicació del contracte de recollida de residus i neteja viària, que va ser aprovat per tots els grups de
l’oposició (PSC, ICV-EUiA i CiU) al desembre passat. Era la tercera vegada que el ple rebutjava l’intent del govern municipal d’adjudicar el contracte de la neteja, la qual cosa posa de manifest que l’alcalde no és gaire procliu a acceptar la decisió de la majoria.

En la demanda, els regidors i les regidores socialistes demanen que l’alcalde i la resta de membres de l’equip de govern es retractin d’aquestes manifestacions i reconeguin públicament que la seva actuació va ser legal i transparent, i que tant sols es van limitar a exercir lliurement el seu dret a vot, dins la legalitat vigent.

El PSC entén que l’atac a l’honorabilitat dels regidors i les regidores de l’oposició és una mostra més del tarannà escassament democràtic que ha fet gala el PP des que va arribar a l’alcaldia de Castelldefels l’any 2011. Durant tot aquest temps, el mandat de l’alcalde popular s’ha caracteritzat per la falta de transparència i la manca de diàleg, fent d’oposició de l’oposició.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario