12/2/15

Mig miler de persones omplen el teatre Plaza per donar suport a la candidata socialista Maria Miranda, en la seva presentació



 Maria Miranda 
deixa petit el Teatre Plaza 
en la seva presentació com a candidata  socialista a l’Alcaldia de Castelldefels

“Aforament complert”. És el que van escoltar aquells que van arribar tard i que ja no van poder accedir al Teatre Plaza ahir al vespre. El motiu? La posada de llarg de la candidata del PSC a l’Alcaldia, Maria Miranda. Més de 470 persones il·lusionades per un canvi de direcció política a Castelldefels van omplir l’equipament, uns ocupant totes les localitats, d’altres escoltant dempeus als passadissos i uns altres esperant al carrer.

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va participar de l’acte confessant que “Castelldefels és per a mi una espina clavada” pel fet que després de 32 anys de govern socialista, ara governi el Partit Popular, i en minoria. Es va mostrar convençut que “Maria és la persona idònia per dur les regnes de Castelldefels”, i li va fer una petició: “em faria una especial il·lusió que la Biblioteca de la ciutat torni a portar el nom de Ramón Fernández Jurado. És un referent cultural, i et dono el meu suport perquè, una vegada siguis alcaldessa, aquesta sigui una de les teves primeres mesures”. Compromís que en diferents ocasions la candidata socialista ja ha posat de manifest estar disposada a assumir.
Maria Miranda va assegurar estar “il·lusionada per fer front a un repte apassionant” i recorda que des del PSC “no partim de zero”. Tot i això, posa especial èmfasi en explicar que “del passat recordem els encerts, però sobretot en volem aprendre dels errors. Ara, és moment de mirar al futur i explicar a la ciutadania què farem”.
Miranda va definir els darrers quatre anys de govern del PP com “de paràlisi institucional a Castelldefels. Hi ha hagut falta de diàleg i excés de déficit democràtic”. La candidata socialista té clar que “l’alternativa al PP a Castelldelfels és una aliança de forces de progrés liderades pel PSC”, i afegeix que “en aquest projecte hi cap tot aquell que vulgui treballar per la ciutat amb idees progressites”. La ciutadania serà l’eix principal de l’acció política del PSC.
Maria Miranda ha deixat clar que treballaran “amb i per a les persones. Em preocupa especialment la pobresa energètica, els desnonaments, l’atur, que ha pujat en els darrers quatre anys i ho continua fent… no pot ser que l’aigua, l’electricitat o la calefacció siguin un luxe per a moltes famílies”.

Axí ho han dit i axí s'espera que ho facin...
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario