26/2/15

Obertes les inscripcions per al IV Concurs de Nous Talents de Castelldefels




T'agrada cantar en solitari? Tens un grup de música? Arriba la quarta edició del Concurs de Nous Talents de Castelldefels







L'Ajuntament ha convocat la quarta edició del Concurs de Nous Talents musicals de Castelldefels, en el marc del programa de dinamització artística de la regidoria de Joventut.
La voluntat del concurs és promoure la iniciativa artística dels músics de Castelldefels i donar a conèixer la seva activitat i la seva obra. El concurs és obert a tots els estils musicals.
El certamen estableix dues categories: cantants solistes (versions amb música pregrabada) i grups de música (temes propis i música en directe)

Els premis segons la categoria són els següents:
Grups:
·                     1er premi: 500€ i tocar a la Fes-te Jove
·                     2n premi: 200€ i tocar a la Fes-te Jove
Solistes:
·                     1er premi: 100€ i actuar a l'estiu

Inscripcions
Els grups de música hauran d'enviar un e-mail a casaldejoves@castelldefels.org o presentar en un sobre tancat al punt d'informació:
·                     Una gravació en mp3  amb 2 cançons
·                     Un link o vídeo on se'ls pugui veure en directe (no es tindrà en compte la qualitat de la gravació)
·                     Un rider tècnic del grup
·                     Les dades personals dels participants: nom, edat, telèfon, adreça i DNI
Per als cantants solistes es farà un càsting el 28 de març a les 16 h al Casal de Joves. Per presentar-se hauran d'enviar un mail a casaldejoves@castelldefels.org o presencialment al Casal de Joves indicant nom, edat i telèfon.
Pots veure el vídeo de les actuacions guanyadores de la passada edició a CastelldefelsTV.org.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario